Köpvillkor

Innehåll: 
1. Fraktkostnad 
2. Betalning 
3. Leveransbevakning 
4. Leveranstid 
5. Transportskador - Försäkring 
6. Ångerrätt vid distansavtal
7. Återförsäljare 

1. Fraktkostnad
För normalleverans inom Sverige lägger vi på 14,00 per produkt, upp till självkostnad för frakten. Du betalar alltså aldrig mer an vad frakten faktiskt kostar oss. För återförsäljare gäller avtalade villkor för frakt. 

2. Betalning
Betalning sker mot faktura som kommer efter leverans.

3. Leveransbevakning
Vi förbehåller oss rätten att restnotera eller annullera beställningar på produkter som tillfälligt tagit slut i lager. Om en produkt har restnoterats av oss har du rätt att avbeställa varan.

4. Leveranstid
Normalt levereras ditt brev/paket inom 5 arbetsdagar.

5. Transportskador - Försäkring
Vi står för alla skador som eventuellt kan uppstå vid transport till kund. Om du vid mottagandet upptäcker att paketet är transportskadat skall du omedelbart anmäla detta till transportören för besiktning av paketet. Försändelsen är fullförsäkrad till det angivna belopp som gäller enligt transportörens regler.

6. Ångerrätt vid distansavtal
Att handla via Internet räknas som distansavtal. Distansavtalslagen, Lag (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljnings-avtal,lämnar ett utökat skydd för dig som är konsument, dvs som handlar som privatperson och inte som näringsidkare. Denna lag ger dig rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från det du mottagit varan. För att utnyttja rätten måste du meddela oss att du vill ångra dig, samt sända tillbaka varan i oskadat skick.

7. Återförsäljare
Återförsäljare köper in enligt separat överenskommelse.